قارچ گانودرما لوسیدوم

برگرفته از فروشگاه تخصصی گانودرم ( Ganoderm.ir )

۳ مطلب در فروردين ۱۳۹۸ ثبت شده است

گانودرما و تاثیر آن بر پسوریازیس + نحوه مصرف

گانودرما و تاثیر آن بر پسوریازیس + نحوه مصرف

پسوریازیس

یک بیماری عود کننده مزمن پوستی است که به صورت لکه های قرمز با فلس های سفید-نقره ای خود را نشان می دهد که به آن ها پلاک پسوریاتیک می گویند. این پلاک ها به دلیل التهاب و تولید بیش از حد پوست ایجاد می شوند. این پلاک ها در هر ناحیه از بدن می توانند ایجاد شوند اما معمولا در آرنج و بازو دیده می شوند. پسوریازیس می تواند منجر به التهاب مفاصل شود که به آن آرتریت پسوریاتیک می گویند. در آمریکا براورد شده است که 2 درصد از جمعیت مبتلا به این بیماری هستند.

علائم بیماری پسوریازیس با تجویز مقدار موثر عصاره گانودرما به بیمار کاهش یافته است و این مقدار با افزایش بیان ژن های IL-1Ra و IL-10 همراه بوده که موجب بهبود بیماری گردیده است.

پسوریازیس یک اختلال پوستی بوده که با التهاب و تکثیر غیر طبیعی بافت پوست همراه است. مطالعات متعدد نشان داده است که لنفوسیت های T و سیتوکین ها نفش مهمی در بیماری زایی آن ایفا می کنند.

مطالعه حاضر نقش عصاره گانودرما لوسیدوم را در درمان بیماری پسوریازیس مورد بررسی قرار داده است. مشاهده شده است که عصاره قارچ موجب افزایش بیان ژن های IL-1Ra و IL-10 شده است. افزایش بیان ژن های IL-1Ra و IL-10 نقش مهمی در درمان پسوریازیس دارد که بیشتر مربوط به ویژگی های ضد التهابی می شود.
علائم التهابی می تواند با کاهش بیان ژن های IL-1Ra و IL-10 همراه باشد که ممکن است با عصاره گانودرما لوسیدوم درمان شود. این اتفاق ممکن است در بیماری های دیگری همچون بیماری های التهابی روده، ام اس و التهاب ناشی از پیوند عضو و عفونت های ویروسی هم دیده شود.

در این مطالعه، یکی از اجزای گانودرما لوسیدوم که تحت عنوان “جزء سوم” یا “F3” نامیده می شود، شامل یک گلیکوپروتئین با باقیمانده های قند فوکوز است. در برخی نمونه ها، باقیمانده های فوکوز به واسطه پیوند های α-1،2-فوکوزیدیک و α-3،4-فوکوزیدیک در نزدیکی انتهای آزاد زنجیره قندی قرار می گیرند. در سایر نمونه ها، گلیکوپروتئین حاوی فوکوز می تواند شامل گلوکز، مانوز، N-استیل گلوکز آمین، گزیلوز و گالاکتوز باشد. یک بخش اسید آمینه ای هم می تواند در برگیرد و ممکن است شامل تغییراتی باشد که ویژگی های گلوکوپروتئین حاوی فوکوز را تحت تاثیر قرار ندهد.

تاثیر F3 بر بیان سیتوکین های IL-1Ra و IL-10 از سلول های طحال موش
نتایج نشان می دهد که F3 می تواند موجب تحریک بیان سیتوکین های IL-1Ra و IL-10 در سلول های طحال موش شود.

تاثیر تیمار F3 بر سطح سرمی سیتوکین های IL-1Ra و IL-10 از موش نژاد BALB/c
نتایج نشان می دهد که 1 و 3 ساعت پس از تیمار با F3، موش افزایش معنا داری را در سطح سرمی سیتوکین های IL-1Ra و IL-10 نشان داد. یافته های حاضر نشان می دهد که F3 بیان سرمی سیتوکین ها را تغییر می دهد که با علائم پسوریازیس مرتبط است.

تاثیر تیمار F3 بر بیماران مبتلا به پسوریازیس
به دو بیمار مبتلا به پسوریازیس کپسول F3 به صورت خوراکی دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر داده شد. هر کپسول F3 دارای 175 میلی گرم F3 به همراه سایر افزودنی های بی اثر می باشد. بهبود علائم پوستی هم در بیمار مرد و هم زن پس از درمان با F3 قابل توجه بود.

نحوه مصرف گانودرما لوسیدوم برای بهبود پسوریازیس به چه صورت است؟
بهترین روش مصرف عصاره گیری ( به شکل دمنوش گانودرما ) می باشد.

مقدار مصرف روزانه دمنوش گانودرما

هفته ی اول روزی 3 گرم

هفته ی دوم روزی 4٫5 گرم

از هفته ی دوم به بعد , روزی 6 گرم

توصیه میشه میزان مصرف دمنوش گانودرما در طول روز ، به سه وعده . و با فاصله ی حداقل 4  ساعت ، تقسیم شود . (کسانی که بیماری قندی یا افت فشارخون دارند حتما این مورد را باید رعایت کنند )

هفته اول , روزی 3 وعده , هر وعده یک قاشق چای خوری ( یک گرم )

هفته دوم , روزی 3 وعده , هر وعده 1٫5 قاشق چای خوری (1٫5 گرم)

از هفته ی دوم به بعد میتوانید مقدار مصرف خود را افزایش داده و روزی 3 وعده و هر وعده , 2 قاشق چای خوری مصرف نمایید  (2 گرم)

09370246436

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
گانودرم

چای گانودرما

گانودرما به خاطر طعم تلخ و نامطبوعی که دارد چندان در غذا‌های مختلف استفاده نمی شود، اما می‌تواند به همراه چای، قهوه و یا دمنوش‌های گیاهی مصرف شوند. برای تهیه چای گانودرما بهتر است از گانودرما قرمز استفاده کنید، چون این گونه نسبت به گونه  قهوه ای دارای سطح بالاتری از مواد  مؤثر و فعال  مثل بتاگلوکان، پلی ساکارید‌های محلول در آب هستند که همگی آن‌ها دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند .

ارزش غذایی و دارویی چای گانودرما

چای گانودرما حاوی حدود ۴۰۰ ماده مغذی است که به شکل شگفت انگیزی موجب تقویت سلامت جسم و روان می شود. از جمله ای مواد مغذی میتوان به :

  • آنتی اکسیدان ها  ، پلی ساکارید ها ،  کلسیم  ، آدنوزین ( Adenocard )  ، پروتئین
  • آلکالوئیدها ( alkaloid ) ، پتاسیم ( Potassium ) ، فسفر، استرول های گیاهی
  • ویتامین های A، C، E، D ،  ویتامین های گروه B
  • بتا گلوکان ، تری ترپن ها

در ادامه به نحوه تهیه چای  میپردازیم

1

 یک قابلمه روی اجاق گاز قرارداده و به مقدار کافی به آن آب اضافه کنید

طرز تهیه چای گانودرما
2
به ازای هر نفر بین ۳ الی  ۵ گرم (۱ – ۱٫۵ قاشق غذاخوری ) پودر گانودرما به آب اضافه کرده و   آب را ۵ – ۱۰ دقیقه جوشانده، سپس حرارت اجاق گاز را کاهش دهید.
گانودرما قرمز آسیاب شده
3

مخلوط آب و گانودرما را برای مدت یک الی سه ساعت حرارت دهید . (هرچه مدت طولانی تری مخلوط روی حرارت باشد ، چای اثر بخش تر خواهد بود)

4
چای گانودرما را از صافی عبور دهید . بسته به میلتان ، کمی آن را با عسل، شیره انگور و یا شیره خرما مخلوط و شیرین کنید تا از طعم تلخچای گانودرما بکاهد و طعمی شبیه قهوه ی تلخ و شیرین داشته باشد.
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
گانودرم
قارچ گانودرما

قارچ گانودرما

قارچ گانودرما

در چند ماه اخیر حتما اسم گانودرما به گوشتون خورده بنابر این تصمیم گرفتم این مقاله رو به این موضوع اختصاص بدم .گونه ی قارچ گانودرما درجهان به پادشاه گیاهان شهرت پیدا کرده . تا کنون سی و شش گونه‌ شناخته شده از گانودرما ، گه گانودرما لوسیدوم دارویی ترین آنهاست. مطالعات روی گانودرما نشان داده که می توند سیستم ایمنی رو حمایت  و سرعت رشد تومور رو کاهش بده . همچنین میتونه از تکثیر و مهاجرت سلول های سرطانی جلوگیری کنه .

 خواص معجزه آسا گانودرما لوسیدوم

  • کاهش کلسترول خون با جلوگیری از بیوسنتز کلسترول.
  • تقویت پوست و مو و جلوگیری از پیری زودرس
  • بهبود بیماری های پوستی نظیر لک و پیس ، ویتیلیگو و پسوریازیس
  • بازدارندگی رشد ویروس HIV-I
  •  کنترل و پیشگیری بیماری های قلبی و سرطان.
  • جلوگیری از فعالیت رادیکال های آزاد.
  • پیشگیری از بیماری های کبدی از جمله کبد چرب و کمک به بهبود آن .
  •  تنظیم عمل سیستم گوارش
  • درمان و حفاظت از تیروئید
  • زخم معده.
  • کنترل دیابت
  • بهبود وضعیت جسمانی خانم های مبتلا به فیبرومیالژی
  •  مهار فعالیت سلول های میکروگلیا و جلوگیری از تخریب اعصاب دوپامینرژیک
  • کمک به جلوگیری از عفونت های ویروسی
  • درمان سندرم خستگی مزمن (CFS).
  • کاهش بی خوابی و سایر مسائل خواب.
  • کاهش استرس و اضطراب.
  • افزایش انرژی.
  • درمان علائم برونشیت ، آسم وسایر بیماری های ریه.
  • ، هیچ محدودیتی در نحوه مصرف گانودرما وجود نداره .  اما بهترین شیوه مصرف ، به شکل چای گانودرما و یا دم کردن ملایم ( عصاره گیری ) هست . شکسته شدن پوسته ی کتین قارچ و عصاره گیری شد با حرارت میسر نمیشه .
    ارزش غذایی و دارویی گانودرما
    دمنوش گانودرما حاوی حدود 400 ماده مغذی است
    • آنتی اکسیدان ها  ، پلی ساکارید ها ،  کلسیم  ، آدنوزین ( Adenocard )  ، پروتئین .
    • آلکالوئیدها ( alkaloid ) ، پتاسیم ( Potassium ) ، فسفر، استرول های گیاهی .
    • ویتامین های A، C، E، D ،  ویتامین های گروه B .
    • بتا گلوکان ، تری ترپن ها .
    • مقدار مصرف روزانه گانودرما
      بین 3 -9 گرم روزانه و یا یک روز درمیان ( تقسیم به سه وعده )
      ملاحظات مصرف
      میزان مصرف روزانه کم کم افزایش یابد .
    • بدلیل خاصیت رقیق کنندگی خون و کاهش فشار خون  موجود در گانودرما ،درصورت مصرف آسپرین یا هر رقیق کننده و کاهش دهنده فشار با پزشک مشورت کنید و تحت نظر متخصص مصرف آن قرص کم کم قطع شود .
    •  درطی دوره مصرف گانودرما هرگز هیچ دارویی نباید ناگهان قطع شود . و باید به مرور زمان و زیر نظر پزشک , دز مصرفی دارو کاهش یابد .
    • استفاده از شیرین کننده های طبیعی مثل عسل _خرما _ شکلات _ قهوه و … , در هنگام مصرف گانودرما ,اشکالی نداره

گانودرما موارد منع مصرفی داره که حتما باید توجه کنیم :

    • اگر  مبتلا به سرطان هستنم و در مدت شیمی درمانی قرارداریم نباید مصرف کنیم .
    • سابقه پیوند عضو . ( گانودرما بدلیل تقویت سیستم ایمنی بدن , عضو جدید رو پس می زنه )
    • کودکان زیر 3 سال .
    •  زنان حامله ، باردار و شیرده .
    • مصرف قارچ گانودرما قبل یا بعد از عمل جراحی یا زایمان توصیه نمی شه

خرید و کسب اطلاعات بیشتر : Ganoderm.ir

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
گانودرم