گانودرما به خاطر طعم تلخ و نامطبوعی که دارد چندان در غذا‌های مختلف استفاده نمی شود، اما می‌تواند به همراه چای، قهوه و یا دمنوش‌های گیاهی مصرف شوند. برای تهیه چای گانودرما بهتر است از گانودرما قرمز استفاده کنید، چون این گونه نسبت به گونه  قهوه ای دارای سطح بالاتری از مواد  مؤثر و فعال  مثل بتاگلوکان، پلی ساکارید‌های محلول در آب هستند که همگی آن‌ها دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند .

ارزش غذایی و دارویی چای گانودرما

چای گانودرما حاوی حدود ۴۰۰ ماده مغذی است که به شکل شگفت انگیزی موجب تقویت سلامت جسم و روان می شود. از جمله ای مواد مغذی میتوان به :

  • آنتی اکسیدان ها  ، پلی ساکارید ها ،  کلسیم  ، آدنوزین ( Adenocard )  ، پروتئین
  • آلکالوئیدها ( alkaloid ) ، پتاسیم ( Potassium ) ، فسفر، استرول های گیاهی
  • ویتامین های A، C، E، D ،  ویتامین های گروه B
  • بتا گلوکان ، تری ترپن ها

در ادامه به نحوه تهیه چای  میپردازیم

1

 یک قابلمه روی اجاق گاز قرارداده و به مقدار کافی به آن آب اضافه کنید

طرز تهیه چای گانودرما
2
به ازای هر نفر بین ۳ الی  ۵ گرم (۱ – ۱٫۵ قاشق غذاخوری ) پودر گانودرما به آب اضافه کرده و   آب را ۵ – ۱۰ دقیقه جوشانده، سپس حرارت اجاق گاز را کاهش دهید.
گانودرما قرمز آسیاب شده
3

مخلوط آب و گانودرما را برای مدت یک الی سه ساعت حرارت دهید . (هرچه مدت طولانی تری مخلوط روی حرارت باشد ، چای اثر بخش تر خواهد بود)

4
چای گانودرما را از صافی عبور دهید . بسته به میلتان ، کمی آن را با عسل، شیره انگور و یا شیره خرما مخلوط و شیرین کنید تا از طعم تلخچای گانودرما بکاهد و طعمی شبیه قهوه ی تلخ و شیرین داشته باشد.