گانودرما به خاطر طعم تلخ و نامطبوعی که دارد چندان در غذاهای مختلف استفاده نمی شود، اما میتواند به همراه چای، قهوه و یا دمنوشهای گیاهی مصرف شوند. برای تهیه چای گانودرما بهتر است از گانودرما قرمز استفاده کنید، چون این گونه نسبت به گونه قهوه ای دارای سطح بالاتری از مواد مؤثر و فعال مثل بتاگلوکان، پلی ساکاریدهای محلول در آب هستند که همگی آنها دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند .
ارزش غذایی و دارویی چای گانودرما
چای گانودرما حاوی حدود ۴۰۰ ماده مغذی است که به شکل شگفت انگیزی موجب تقویت سلامت جسم و روان می شود. از جمله ای مواد مغذی میتوان به :
- آنتی اکسیدان ها ، پلی ساکارید ها ، کلسیم ، آدنوزین ( Adenocard ) ، پروتئین
- آلکالوئیدها ( alkaloid ) ، پتاسیم ( Potassium ) ، فسفر، استرول های گیاهی
- ویتامین های A، C، E، D ، ویتامین های گروه B
- بتا گلوکان ، تری ترپن ها
در ادامه به نحوه تهیه چای میپردازیم
1
یک قابلمه روی اجاق گاز قرارداده و به مقدار کافی به آن آب اضافه کنید

2
به ازای هر نفر بین ۳ الی ۵ گرم (۱ – ۱٫۵ قاشق غذاخوری ) پودر گانودرما به آب اضافه کرده و آب را ۵ – ۱۰ دقیقه جوشانده، سپس حرارت اجاق گاز را کاهش دهید.

3
مخلوط آب و گانودرما را برای مدت یک الی سه ساعت حرارت دهید . (هرچه مدت طولانی تری مخلوط روی حرارت باشد ، چای اثر بخش تر خواهد بود)
4
چای گانودرما را از صافی عبور دهید . بسته به میلتان ، کمی آن را با عسل، شیره انگور و یا شیره خرما مخلوط و شیرین کنید تا از طعم تلخچای گانودرما بکاهد و طعمی شبیه قهوه ی تلخ و شیرین داشته باشد.